Dos Maderas Pedro Ximenez Tasting Experience Rom 5 sticle 0.788L William & Humbert

De MyShop
Recenzii (0)
0 0 15
168,59 Lei
14 zile în urmă
Partajează: 
Pachetul de degustare Maderas Pedro Ximenez Tasting Experience Rom 5 sticle vă va ghida printr-o călătorie gustativă fascinantă prin întregul proces de producție al romului Dos Maderas PX (5+5). Veți putea savura diferite etape de maturare, căutând o combinație de arome și arome de sherry.Romul Dos Maderas PX (5+5) își începe maturarea timp de cinci ani în Caraibe, apoi încă trei ani în distileria Williams & Humbert în butoaie unde s-a maturat sherry Dos Cortados (Palo Cortado), și completează în final etapa a treia, cu 2 ani de maturare în butoaie în care s-a maturat sherry-ul Don Guido (Pedro Ximénez), rezultând un rom extraordinar și deosebit de premium.Acest set de degustare conține următoarele:Dos Maderas (5+5) 0.7 l: Romul principal, care a trecut prin întregul proces de maturare, oferind arome și arome complexe.Palo Cortado "Dos Cortados" Sherry 0.022 l: Un sherry sec, produs în butoaie unde a fost maturat și romul Dos Maderas, adăugând arome și caracteristicile distincte ale sherry-ului Palo Cortado.Blend de Barbados & Guyana Rum 0.022 l: O mică mostră din rumurile folosite în producția romului Dos Maderas, aducând note tropicale și bogăție aromată.Don Guido Pedro Ximénez Sherry 0.022 l: Un sherry dulce și intens, care a contribuit la aportul de dulceață și complexitate a romului Dos Maderas.Dos Maderas 5+3 0.022 l: O mostră din versiunea anterioară a romului Dos Maderas, oferind o comparație interesantă între diferitele etape de maturare.Această selecție oferă o experiență completă și captivantă a romului Dos Maderas PX (5+5), permițându-vă să explorați diversitatea aromelor și aromele bogate, precum și să înțelegeți procesul complex de producție al acestui rom excepțional.
Locație magazin Valcea, Romania

Nu au fost găsite recenzii!

Nu au fost găsite comentarii pentru acest produs. Fii primul care comentează!

This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies.