The Peat's Beast a fost screat in 2011, nu doar de un creier, ci de colaborarea mai multor miniti grozave, iar ca orice alta bautura excelenta, combinatia de ingrediente cheie este cea care face diferenta. Eamonn Jones, fost director regional la Whyte & Mackay, responsabil de vanzarile Dalmore, Jura si ale altor branduri mari si Gerlad Erdich au decis sa se alature si sa-si foloseasca expertizele si ingredientele pentru a crea un brand, o fiara.Peat's Beast Batch Strenght Pedro Ximenez Casks ofera atat fiara din sortimentul batch strenght cunoscut cu indicii de fum de turba cu piper, lemn ars si note sarate de alge marine cat si si notele subtile de curmale si smochine cu nuantele dulci de sherry spaniol de la maturarea din butoaiele de stejar spaniol de sherry, ce dezvolta o juxtapunere absoluta intre fumul de turba uscata si rom si inghetata cu stafide. Acest sortiment sta la maturat cel putin 9 luni de zile in butoaiele de sherry Pedro Ximinez.Miros: Fum de turba, alge marine cu note dulci de zahar ars si sherryGust: Fum de turba, lemn ars, piper si note de sherry si inghetata cu stafideFinish: Finish-ul este unul feroce, cu note de turba si smochine
