Impreuna cu cei trei fii ai sai, Sandra De Giusti impartaseste pasiunea pentru cultivarea vitei de vie si producerea de vinuri grozave, pasiune transmisa din generatie in generatie. Vinaria se afla situata pe partea stanga a raului Piave, in provincia Treviso, unde pamanturile au apartinut in trecut familiilor aristocrate antice din acea zona si care au devenit fructuoase prin bratele fermierilor sai. Acum, susutinuta de cei trei baieti, Sandra detine aceste mosii nelimitate si cultiva soiuri autohtone care se dezvolta armonios. Tere di Rai Cabernet Franc este un vin obtinut din struguri Cabernet Franc recoltati manual la sfarsitul lunii septembrie, macerati 20-25 de zile la temperaturi care variaza intre 24-26 de grade pentru a extrage pigmentul din struguri, urmand maturarea pana la un an.Culoare: Rosu. Miros: Arome intense cu parfum de condimente orientale si scortisoara.Gust: Un vin elegant, care imbina caldula sa naturala cu moliciunea taninurilor si o senzatie usor ierboasa in finisaj.
