Bollina ofera enologului Andrea Bernardini posibilitatea de a-si realiza propriul proiect, iar Corte Medicea este unul dintre ele.Strugurii cabernet sauvignon sunt recoltati manual iar 10% sunt recoltati mai tarziu pentru a obtine senzatia tipica a vinului recoltat tardiv. Fermentarea dureaza aproximativ 6 zile de macerare la rece la 0-4°C si 16 zile de fermentare (cu drojdii autohtone selectate) la 24-26°C. Imbatranirea 24 de luni in butoaie de stejar francez de 225 lt si apoi in sticla. Culoare: rosu-rubin intens Buchet: senzatii intense de Moka si piper insotite de arome proaspete de fructe rosii precum prune, afine si zmeura. Gust: pe palat: elegant si matasos, corpolent cu taninuri armoniose care sustin structura puternica niciodata dezarmonioasa. Temperatura de servire:16-18°C. Asocieri gastronomice:branzeturi mature, vanat si carne rosie.
