Casa al Vento in 2008 a decis sa readuca toate podgoriile si maslinii in agricultura ecologica dupa zeci de ani in care s-au utilizat pesticide. Vinul de la Casa al Vento este pasiune, dragoste si traditie. Respectul pentru pamant si fructele sale a cerut sa fie savurata alegerea organica de calitate. Etichetele Aria, Foho, sunt mesageri ai identitatii puternice a teritoriului. Recoltare manuala in lazi de 20 kg, desciorchinarea, urmata de selectia manuala a strugurilor. Pre fermentatia macerarea la rece, fermentarea alcoolica la temperatura controlata in rezervoare din otel inoxidabil, cu delestare. Imbatranire: 18 luni in butoaie de stejar francez. Culoare: rosu. Buchet: arome de fructe rosii, violete, pamant cu note de tutun. Gust: ferm si rafinat, gustul delicios de cirese salbatice, zmeura negra, menta, piper alb si mentol. Cu un finale de tanini usori si aciditatea proaspata. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri gastronomice: friptura de vanat, mancare traditionala italiana.
