Casa al Vento in 2008 a decis sa readuca toate podgoriile si maslinii in agricultura ecologica dupa zeci de ani in care s-au utilizat pesticide. Vinul de la Casa al Vento este pasiune, dragoste si traditie. Respectul pentru pamant si fructele sale a cerut sa fie savurata alegerea organica de calitate. Etichetele Aria, Foho, sunt mesageri ai identitatii puternice a teritoriului. Recoltare manuala in lazi de 20 kg. Fermentarea strugurilor selectati, efectuata in recipiente din otel inoxidabil la o temperatură controlata, cu macerare indelungata timp de 25-30 zile, cu delestare. Imbatranire: 12 luni in butoaie de stejar francez.Culoare: rosu.Buchet: arome clasice, varietate de fructe de padure rosii, prune, violete si un miros de condimente.Gust: pe palat: vibrant, cireșe negre suculente, zmeură coaptă, piper alb, anason și un indiciu de tutun.Temperatura de servire: 16-18°C.Asocieri gastronomice: carne la gratar, tocana de mistret si de caprioara.
