Vinaria Ca'di rajo, este construita intr-un stil modern, fiind inconjurata de podgorii si arhitectura unica: cu o biserica mica din anii 1300 si un turn din secolul al X-lea. O suprafata de 15 hectare cultivata cu sistemul Bellussera de catre Ca 'Di Rajo, este în prezent un exemplu de peisaj arhitectural. Datorita aranjamentului geometric care permite o expunere ridicata a vitei de vie, Bellussera s-a dovedit a fi un sistem de cultivare extrem de durabil. Ca Di Rajo Sauvignon DOC este realizat din strugurii Sauvignon, recoltati manual la mijlocul lunii septembrie. Presare moale cu macerarea usoara a struguriilor. Maturarea timp de 60 de zile inainte de comercializare. Culoare: galben pai cu reflexe verzi. Miros: complex, fin, cu note de citrice evidentiate de grapefruit roz, ananas, ardei galben. Gust: intens, in echilibru cu o acidate buna, cu senzatii complexe si intense de lunga durata. Temperatura de servire: 12 ° C. Asocieri gastronomice: cu sparanghel, supe de legume, supe de leguminoase si peste marinat.
