Din dorinta de a mentine istoria si traditia transmisa in Familia Antinori timp de 26 de generatii s-a nascut si proiectul Tormaresca care a dus la renasterea vinului din regiune. Pentru a produce un vin grandios strugurii sunt recoltati abia cand ajung la maturitate, iar mustul este lasat sa fermenteze 15 zile in rezervoare conice de otel inoxidabil. Maturarea vinului Tormaresca este 12 luni in butoaie de stejar si in butoaie maghiare. Pana la predarea spre comercializare sunt tinunte inca minim opt luni la maturare in sticle in pivnite. Acest vin exprima echilibrul perfect dintre Agliaco (70%) Cabernet Sauvignon (20%) si Syrah (10%)Culoare: Rosu intens. Miros: Notele fructate ofera o structura calda si bogata.Gust: O aroma foarte intensa de cirese, fructe de padure imbinata cu condiment persistente foarte bine echilibrat. Finis: Are un finis lung usor aromat de condimente.
