Bottega Fragolino este o bautura pe baza de vin, cu o aroma inconfundabila, care aminteste in special de capsunile salbatice aromate. Dupa zdrobire, strugurii se macina, lasand pielea in contact cu mustul inainte de a le separa prin presare moale. Prima fermentare are loc in rezervoare de otel la temperaturi controlate. Conform metodei Martinotti, a doua fermentare are loc intr-un autoclav si adaugarea de suc de capsuni si arome naturale. Capsuna este stabilizata la rece, filtrata si imbuteliata. Culoare: rosie stralucitoare.Miros: predominant fructat, cu note intense de capsuni salbatice. Gust: dulce, proaspat, fructat, cu note puternice de capsuni salbatice care amintesc de senzatiile olfactive. Temperatura de servire: 6-8 ° C.Asocieri gastronomice: deserturi, produse de patiserie uscate, fructe si in special cu capsuni.Datorita continutului sau moderat de alcool si a dulceatei placute, este indicat in orice moment al zilei si este sinonim cu sarbatoare si bucurie.
