Ca 'di Rajo produce Prosecco Doc in versiunea „Frizzante”, cu pluta fixata cu snur si capac cu surub. Ca Di Rajo Frizzante DOC (dop pluta) este un prosecco realizat din strugurii Glera care sunt recoltatii manual la jumatatea lunii septembrie. Presare moale cu o usoara macerare. Procesul pentru obtinerea acestui spumant este charmat lung. Se odihneste 30 de zile inainte de vanzare. Prosecco Doc Treviso Frizzante aroma intensa si eleganta a florilor de salcam cu note particulare de mar, lamaie si grepfrut facand-l placut si armonios pe palat. Culoare: Galben pai stralucitor cu reflexii verzi. Miros: intensa si eleganta a florilor de salcam cu note particulare de mar, lamaie si grepfrut. Gust: proaspat cu structura buna. Temperatura de servire: 6-8° C. Asocieri gastronomice: perfect ca aperitiv; excelent cu risotto vegetal, radicchio Trevisano si cu peste.
