Reputatia internationala a brandului Boulard isi are originea in inspiratia unui om care a definit secretul unui Calvados exceptional, acesta om a fost Pierre-Auguste Boulard, fondatorul prestigioasei distilerii Pays d’Auge, fondata in anul 1825. De atunci, 5 generatii din aceasta familie transforma merele in aur. Acestia folosesc peste 120 de varietati si soiuri de mere pentru a produce Calvados-ul lor si pentru a-i da buchetul specific.Bolard Pommeau De Normandie este un aperitiv foarte popular, avand o culoare aurie de chihkimbar si un parfum intens de cidru dulce-picant si un gust usor de mere dulci si picante. Acest aperitiv este fabricat din cidru si din calvados. Calvados si cidrul pot fi de asemenea amestecate din nou intr-un raport de 2:1, acest lucru creeand Pommeau de Normandie un aperitiv extrem de popular si apreciat. Acesta se bea la rece 6-8 °C ca aperitiv sau digestiv cu ciocolata, mar sau pepene galben.
